Een foodtruck kopen doet u bij InnovaN Trailers | Bekijk de foodtrucks

Kies voor uw eigen foodtruck op maat of een standaardmodel

Foodtruck kopen

U kunt een foodtruck kopen bij InnovaN Trailers waarmee u geheid de show steelt. Wij hebben voor iedere wens een passende oplossing.
Je zou wel kunnen stellen dat het de hoogtijdagen zijn van foodtruckfestivals. Als u dus snel een verkoopwagen nodig heeft voor een eenmalig festival, dan kunt u ook een verkoopwagen huren bij InnovaN Trailers. U ziet het: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer over onze drie modellen

Foodtruck kopen bij InnovaN Trailers

U typte foodtruck kopen in Google in en kwam op deze pagina terecht? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij hebben naast foodtrucks op maat namelijk ook onze standaard modellen voor een gunstige prijs met veel mogelijkheden. Wij onderscheiden drie standaard modellen, die we hieronder aan u voorstellen.

Bekijk de InnovaN Basic

Doordachte en indrukwekkende uitvoering

InnovaN Comfort

Deze zeer wendbare verkoopwagen heeft een laadvermogen van 700 tot 900 kilogram. De compacte wagen kan in een garagebox vanwege de geringe hoogte van 180 centimeter vanaf het wegdek in rijstand. Vanwege de diverse uitklap plateaus, de vaste en schuivende dakborden beschikt u op uw standplaats toch over een zeer grote verkoopwagen. De opbouw en het chassis is geheel van aluminium. Deze verkoopwagen is compleet met binnenverlichting en zeilwerk.

Bekijk de InnovaN Comfort

Goede kwaliteit en fijne uitvoering

Bekijk de InnovaN Markttopper

Verkoopt u versproducten op de markt? Dan is deze verkoopwagen iets voor u! De lengte van de wagen varieert tussen 200 en 380 centimeter. De dissel is afneembaar en de wagen beschikt over rijverlichting. De toonbank met koeling is van geïsoleerd naadloos polyester. De koeling werkt met behulp van steunverdampers en RVS koelplaat. Het chassis is volledig gegalvaniseerd. Wij leveren de markttopper af met compleet PVC overtrek- en tochtzeil. Indien u wilt kunnen wij reclamewerk op dit zeil plaatsen.

Bekijk de InnovaN Markttopper

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over onze standaard modellen of heeft u interesse in een van de drie? Neem contact met ons op voor een afspraak: wij vertellen u er graag meer over.

Offerte opvragen of meer informatie

Blijf op de hoogte van ons

LAATSTE NIEUWS!

Frietje on Tour de Holland

Weer een hippe zelfrijdende frietwagen de markt op! Het Frietje on tour team bakt de heerlijkste frieten in hun nieuwe wagen. Wij wensen jullie veel plezier met het […]

Lees meer

Duurzame verkoopwagen!

Een dikke promotiewagen is onze fabriek uitgerold. Voor alle mensen die nieuwsgierig zijn naar het duurzaam bouwen of verbouwen van uw eigen huis is dit een perfecte presentatiewagen. […]

Lees meer

Unieke markttopper!

Een tijdje geleden mochten wij weer een prachtige én unieke markttopper afleveren aan de familie de Graaf. Wij wensen als Innovan veel plezier met de markttopper.

Lees meer

Onze mooie

KLANTREACTIES!

Wij zijn trots op

ONZE CERTIFICATEN!