Op zoek naar een frietwagen? Doe inspiratie op: bekijk onze projecten!

Frietwagen

Bent u op zoek naar een frietwagen? Dan heeft u tal van mogelijkheden bij InnovaN Trailers. U kunt een nieuwe frietwagen op maat aanschaffen of een van onze standaard modellen. Naast frietwagens hebben wij tal van verkoopwagens voor alle branches, waaronder vis, kaas, groente & fruit, vlees en brood. Ook een tweedehands frietwagen behoort tot de opties. Gaat u pas starten in de ambulante handel of heeft u slechts tijdelijk een verkoopwagen nodig, bijvoorbeeld vanwege een verbouwing? Dan kunt u een verkoopwagen huren.

Ga naar onze projecten

De keuze voor op maat

Frietwagen op maat

Weet u niet goed of u een frietwagen op maat of een standaard model moet kiezen? Beide opties hebben verschillende voordelen. Een frietwagen op maat kunt u precies zo samenstellen zoals u dat in gedachten heeft. Daarbij begeleiden we u van begin tot eind en voorzien u van professioneel advies. InnovaN Trailers heeft veel ervaring op het gebied van verkoopwagens, dus wij weten precies wat er mogelijk is en wat slimme keuzes zijn. Niet voor niets werkt InnovaN Trailers met een gecertificeerd team. Daarbij streven wij ernaar een verkoopwagen te produceren waarmee uw bedrijf niet alleen opvalt, we willen ook uw omzet verhogen. Dat is immers het doel!

Vraag ons team om hulp

Basis, Hefdakwagen of Markttopper

Onze standaard modellen verkoopwagen

Onze standaard modellen zijn de InnovaN Basic, de InnovaN Hefdakwagen of de InnovaN Markttopper. Een standaard wagen heeft een kortere levertijd en ten opzichte van een frietwagen op maat een gunstige prijs. Uiteraard worden onze standaard modellen kwalitatief hoogwaardig afgewerkt en heeft u veel mogelijkheden die zorgen voor een uniek eindresultaat. Bij al onze standaard modellen bieden wij doordachte oplossingen voor de ambulante handel aan.

Bekijk onze standaard modellen

Jaarlijks onderhoud uitvoeren

Onderhoud verkoopwagen

Net als andere voertuigen is het verstandig om één keer per jaar onderhoud aan uw verkoopwagen te laten uitvoeren. Op die manier verhoogt u de levensduur van uw verkoopwagen en zorgt u ook dat uw frietwagen bedrijfszeker blijft. Bij het uitvoeren van onderhoud controleren onze monteurs verschillende onderdelen van de verkoopwagen, waaronder de remmen, verlichting en apparatuur. Eventuele gebreken worden ook opgespoord. Voordat wij deze gebreken repareren, informeren we u hier uiteraard eerst over en gaan met u in overleg of we de reparatie direct uitvoeren of op een ander tijdstip. Informeer naar ons onderhoudsprogramma. Wij laten u dan jaarlijks weten wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt.

Meer over onderhoud

Advies of offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Een frietwagen schaft u niet zomaar aan. InnovaN Trailers staat dan ook graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en met u al uw mogelijkheden door te lopen. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte van ons

LAATSTE NIEUWS!

Nice to MEAT you

“Nice to meat you”  staat er op de hagelnieuwe verkoopwagen van marktslager The Butchers uit Harderwijk. Dat zullen de klanten zeker ook zeggen als ze deze mooie en […]

Lees meer

Een nieuwe wagen voor Het Warme Notengilde

Het Warme Notengilde, een bekend fenomeen op de Amsterdamse Ten Katemarkt ! Ron Ruijgrok staat daar al sinds 1979 met verse gebrande noten. Op 29 oktober 2018 ontving […]

Lees meer

Een snoepwinkel met verse vis!

“Een snoepwinkel met verse vis, de lekkerste vis haal je bij vishandel Baarssen, wat een kwaliteit en klantvriendelijkheid” Zomaar een greep uit de klantenreacties die op Facebook te […]

Lees meer

Onze mooie

KLANTREACTIES!

Wij zijn trots op

ONZE CERTIFICATEN!