Kaaswagen op maat kopen bij InnovaN Trailers | Bekijk de wagens

Ontdek uw mogelijkheden voor uw kaaswagen

Kaaswagen

Overweegt u een kaaswagen te kopen? Dan is InnovaN uw aangewezen partner. Naast kaaswagens op maat, verkopen wij onze nieuwe standaard modellen, tweedehands kaaswagens en kunt u ook terecht voor het huren van een kaaswagen. We plegen onderhoud en verkopen losse producten. U ziet het: van nieuwe kaaswagen tot een los onderdeel: wij staan graag voor u klaar. Onze verkoopwagens zijn naast kaas geschikt voor de verkoop van andere soorten producten, zoals vis, brood, snacks, kleding, noten, groente en fruit of de presentatie van iets anders.

De beste verkoopwagens

Werkwijze kaaswagen kopen

Een kaaswagen kopen is geen dagelijkse bezigheid. Dat begrijpen wij als geen ander. Al jarenlang werken wij samen met onze klanten om de beste verkoopwagens te realiseren. Dat doen wij niet alleen klantgericht, ook zijn we innovatief, werken we professioneel, kunt u van ons op aan en hechten wij veel waarde aan duurzaamheid. Tijdens het eerste gesprek inventariseren wij graag uw wensen. We denken met u mee en adviseren u graag over uw mogelijkheden. Hebben we alles op een rij gezet, dan volgt de 3D-tekening. U krijgt dan al een helder beeld van uw verkoopwagen. Heeft u nog op- of aanmerkingen? Dan nemen we die nog mee voordat we beginnen met het produceren van uw kaaswagen.

Onze werkwijze

Maak een afspraak

Het productieproces

Tijdens het realiseren van uw verkoopwagen, gebruiken wij alleen de beste materialen. Productie doen wij geheel in eigen beheer met veel oog voor detail. Dat merkt u in de efficiëntie en in de prijs. Bovendien vinden wij innovatie belangrijk en testen dan ook vaak nieuwe technieken. Op die manier komen we vaak tot de beste oplossing voor uw verkoopwagen. Benieuwd naar het productieproces? We nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen! Neem daarvoor contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Maak een afspraak

Feestelijke oplevering

Presentatie verkoopwagen

Het is zover: uw verkoopwagen is gebouwd! Dit laten wij zeker niet onopgemerkt voorbijgaan. We nodigen u uit voor de feestelijke oplevering van uw verkoopwagen. Het resultaat mag er zijn: een verkoopwagen die de aandacht steelt en uw bedrijf en omzet naar een hoger plan tilt! Beoordeel het zelf: neem een kijkje bij onze recente projecten.

Onze recente projecten

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over onze maatwerk modellen of kiest u toch liever een occassion? Neem contact met ons op voor een afspraak: wij vertellen u er graag meer over.

Offerte opvragen of meer informatie

Blijf op de hoogte van ons

LAATSTE NIEUWS!

Frietje on Tour de Holland

Weer een hippe zelfrijdende frietwagen de markt op! Het Frietje on tour team bakt de heerlijkste frieten in hun nieuwe wagen. Wij wensen jullie veel plezier met het […]

Lees meer

Duurzame verkoopwagen!

Een dikke promotiewagen is onze fabriek uitgerold. Voor alle mensen die nieuwsgierig zijn naar het duurzaam bouwen of verbouwen van uw eigen huis is dit een perfecte presentatiewagen. […]

Lees meer

Unieke markttopper!

Een tijdje geleden mochten wij weer een prachtige én unieke markttopper afleveren aan de familie de Graaf. Wij wensen als Innovan veel plezier met de markttopper.

Lees meer

Onze mooie

KLANTREACTIES!

Wij zijn trots op

ONZE CERTIFICATEN!