Verkoopwagen op maat

Van harte welkom, wij hebben

AANDACHT VOOR U!

Een verkoopwagen geheel naar uw wens laten bouwen is niet iets wat u dagelijks doet. Dat beseffen wij en daarom kunt u bij InnovaN Trailers vanaf het begin rekenen op een goede advisering en een correcte begeleiding door één vast aanspreekpunt. Wij gaan graag met u om tafel zitten en denken met u mee, waarbij het ons streven is, dat al uw wensen gerealiseerd kunnen worden. Door onze ruime kennis en marktervaring kunnen wij u voorzien van een gedegen en passend advies. Ons doel is een verkoopwagen voor u te bouwen, die uw bedrijf naar een hoger plan tilt en uw omzet een boost geeft.


De bouw van uw verkoopwagen wordt door ons

ZORGVULDIG VOORBEREID!

Onze werkvoorbereiders dragen zorg voor een gedetailleerde 3D tekening van uw verkoopwagen. Hierdoor heeft u vooraf een goede impressie hoe uw nieuwe verkoopwagen eruit komt te zien. Aan de hand van deze tekening stemmen wij de laatste zaken nog met u af voordat de productie begint.


Ons team staat voor een

HOOGWAARDIG PRODUCT!

Ons enthousiaste en gecertificeerde productieteam staat voor u klaar om uw verkoopwagen naar uw wens te bouwen. Met oog voor detail en gebruik van hoogwaardig kwalitatieve materialen wordt uw wagen geheel in eigen beheer gebouwd. Met regelmaat testen wij nieuwe technieken en passen wij binnen ons productieproces verbeterde methodes toe om op die manier tot de beste oplossing te komen. Kom tijdens de productie eens een kijkje nemen en ervaar zelf hoe de bouw van uw wagen vordert.

  


Met trots presenteren wij

UW UNIEKE VERKOOPWAGEN!

Het proces rond de bouw van uw nieuwe verkoopwagen wordt door ons op passende wijze afgesloten met de feestelijke oplevering van uw verkoopwagen. Ons motto hierbij is: ‘Het resultaat mag er zijn, een unieke op maat gemaakte verkoopwagen, zoals een snack– of frietwagen, die vanwege zijn uitstraling alle aandacht trekt’.


Bekijk hier onze eerder gebouwde wagens of vraag direct en vrijblijvend een gesprek of offerte aan.

Wilt u liever eerst een wagen huren, dan kan dat ook bij InnovaN.

Speciaal voor u verkoopwagens

OP MAAT!

Een verkoopwagen kopen is niet iets dat je dagelijks doet. Dat beseffen wij en daarom kunt u bij ons vanaf het begin rekenen op een goede begeleiding en een professioneel advies. Wij gaan graag met u om de tafel zitten en denken met u mee. Door onze ruime kennis en ervaring kunnen wij u voorzien van een passend advies. Ons enthousiaste en gecertificeerde team staat voor u klaar om uw verkoopwagen geheel naar uw wens te produceren.

Ons doel is een verkoopwagen af te leveren die uw bedrijf weer ‘in de spotlights’ zet en uw omzet een boost geeft!

Meer informatie

Bekijk de mogelijkheden met

ONZE STANDAARD VERKOOPWAGENS!

Naast het produceren van maatwerk verkoopwagens kunt u bij InnovaN Trailers ook terecht voor standaard wagens. Ons assortiment bestaat uit de volgende wagens:

  • InnovaN zelfrijdende snackwagen
  • InnovaN Markttopper
  • InnovaN Basic
  • InnovaN Comfort
  • InnovaN Compact

De voordelen van uw keuze voor onze standaardwagens op een rij:

  • Kortere levertijden (snackwagen vanaf sept 2019!)
  • Doordachte oplossingen voor de ambulante handel
  • Vele mogelijkheden en opties die zorgen voor een uniek eindresultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige afwerking
  • Gunstige prijzen

Uiteraard kunt u ook bij onze standaard wagens rekenen op een goede begeleiding en professioneel advies. Laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden van onze standaard wagens!

Bekijk de mogelijkheden

Snel een verkoopwagen nodig?

HUUR EEN WAGEN!

Wilt u gaan starten in de ambulante handel? Gaat u uw winkel verbouwen of wilt u uw producten verkopen tijden een evenement? Voor deze en andere situaties heeft InnovaN Trailers dé oplossing. Huur één van onze moderne en eigentijdse verkoopwagens en profiteer van onze goede service! Onze verkoopwagens zijn beschikbaar voor zowel lange als kortere periodes. Met ons ruime assortiment van ca. 30 wagens is er volop keuze in wagens die voldoen aan uw wensen.

Bekijk onze wagens

Houd uw wagen veilig. Wij verrichten ook

ONDERHOUD AAN UW VERKOOPWAGEN!

Regelmatig onderhoud aan uw verkoopwagen verlengt de levensduur ervan en verhoogt de veiligheid. Daardoor is de verkoopwagen meer bedrijfszeker en zult u deze met meer plezier gebruiken. Onze gekwalificeerde monteurs controleren o.a. de remmen, verlichting, elektra en apparatuur en sporen bovendien eventuele gebreken op. Schrijf u in voor ons onderhoudsprogramma en wij herinneren u jaarlijks aan uw onderhoudsbeurt. Bij InnovaN Trailers is uw wagen in goede handen!

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte van ons

LAATSTE NIEUWS!

100% schone energie

Vanaf deze maand hebben wij maar liefst 1000 zonnepanelen op het dak van ons bedrijfsgebouw aan de Boylestraat 44 in Ede. Hiermee zijn wij geheel zelfvoorzienend wat betreft […]

Lees meer

Lekkere sapjes in Rotterdam

Op vrijdag 6 maart 2020 werd deze mooie kiosk in ontvangst genomen door de heer Khalid Bannamari van FruitOase. Deze kiosk kan door middel van 4 hydraulische poten […]

Lees meer

Nieuwe XL-visverkoopwagen op de weg!

Voor Vishandel Buter mochten wij een XL-visverkoopwagen bouwen ! Groot in uitvoering en ook groot in daden ! Zo is de wagen uitgevoerd met een zeer ruime koelvitrine […]

Lees meer

Onze mooie

KLANTREACTIES!

Wij zijn trots op

ONZE CERTIFICATEN!