Een marktwagen koopt u nieuw of tweedehands bij InnovaN Trailers

Heeft u ook interesse om een marktwagen aan te schaffen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Marktwagen

Tijdens de markt bij u op zaterdag ziet u de ene marktwagen na de andere. Grote kans dat een van die marktwagens is geproduceerd door InnovaN Trailers. Wij hebben alle aandacht voor u en uw wensen. Het is immers niet elke dag dat u een marktwagen op maat laat bouwen. Wij denken met u mee en voorzien u van advies. Niet voor niets hebben wij al jarenlang ervaring in en kennis over de bouw en productie van verkoopwagens. Nadat uw marktwagen op maat is gebouwd, zorgen wij voor de feestelijke oplevering van uw wagen. Het resultaat liegt er niet om: een marktwagen die uw bedrijf laat opvallen en uw omzet doet verhogen.

Contact opnemen


Onderhoud zorgt voor een veilige marktwagen

Onderhoud marktwagen

Zorg voor een veilige marktwagen en laat regelmatig onderhoud uitvoeren aan uw snackwagen. Uw snackwagen gaat langer mee als u tijdig onderhoud laat uitvoeren. U kunt zelf via ons onderhoudsformulier aangeven waaraan u onderhoud wilt laten uitvoeren, zoals de assen/chassis, het rangeersysteem, de koelinstallatie, de ovens, het interieur, de carrosserie, het spuitwerk en/of het reclamewerk. U kunt meerdere opties aanvinken. Nooit meer zorgen maken om regelmatig onderhoud uit te laten voeren? Bekijk welke voordelen ons onderhoudsprogramma heeft.

Onderhoudsbeurt marktwagen

Doe inspiratie op

Bekijk onze recent opgeleverde martkwagens

Doe een impressie op van uw mogelijkheden en neem eens een kijkje bij onze recent gerealiseerde verkoopwagens. Naast snackwagens op maat, ziet u hier ook onze standaardmodellen. U kunt eenvoudig filteren op de categorie die voor uw bedrijf van toepassing is.

Recent opgeleverde marktwagens

Basic, comfortabel of markttopper

Modellen marktwagens

Wij hebben drie standaard modellen waar u uit kunt kiezen: een basic model, een comfortabel model of onze markttopper. Het basismodel is misschien een standaard begin, het resultaat is uniek en dat al voor maar €6250,- (exclusief btw). Het comfortabele model is met name tijdens het vervoer ideaal omdat de verkoopwagen zo compact is. Op de markt echter doet dit model niet onder voor de grote jongens. Onze markttopper wordt vooral geroemd vanwege de kwaliteit en fijne uitvoering. Tevens is deze wagen ideaal om verse producten op de markt te verkopen. Bekijk hoe blij de heer Zouari is met zijn markttopper die bij hem werd geleverd op 20 november 2017.

Onze standaardmodellen

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over ons? Lees het op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend contact met InnovaN Trailers

Blijf op de hoogte van ons

LAATSTE NIEUWS!

Frietje on Tour de Holland

Weer een hippe zelfrijdende frietwagen de markt op! Het Frietje on tour team bakt de heerlijkste frieten in hun nieuwe wagen. Wij wensen jullie veel plezier met het […]

Lees meer

Duurzame verkoopwagen!

Een dikke promotiewagen is onze fabriek uitgerold. Voor alle mensen die nieuwsgierig zijn naar het duurzaam bouwen of verbouwen van uw eigen huis is dit een perfecte presentatiewagen. […]

Lees meer

Unieke markttopper!

Een tijdje geleden mochten wij weer een prachtige én unieke markttopper afleveren aan de familie de Graaf. Wij wensen als Innovan veel plezier met de markttopper.

Lees meer

Onze mooie

KLANTREACTIES!

Wij zijn trots op

ONZE CERTIFICATEN!