Over InnovaN Trailers

InnovaN Trailers BV is een modern, innovatief en dynamisch bedrijf in Ede. Door onze jarenlange ervaring zijn wij toonaangevend in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige op maat gemaakte verkoopwagens. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor occasions, verhuur, leasing en service & onderhoud van verkoopwagens.

 

Missie

Wij streven naar tevreden klanten welke een totaaloplossing bij ons hebben afgenomen voor de verkoop of promotie van hun producten. Wij geloven erin dat wij dit kunnen bereiken door een flexibele organisatie te zijn, die duurzaamheid hoge prioriteit geeft en die continue zal werken aan de beste en kwalitatief meest optimale oplossing voor de klant.

 

Kernwaarden

InnovaN Trailers werkt op basis van 5 kernwaarden, waarop u ons kunt aanspreken:

 

Wij zijn KLANTGERICHT

Onze passie is om een verkoopwagens te ontwerpen, te produceren en te leveren die werkelijk van toegevoegde waarde voor onze klanten zijn en waarvan deze echt enthousiast worden. U wordt bij ons gastvrij ontvangen, wij hebben tijd voor u en denken met u mee in de ontwerpfase van een nieuwe verkoopwagen. Geen uitdaging is daarin te groot. Ook tijdens de productiefase staat u als klant centraal, wij maken immers uw droom werkelijkheid!

 

Wij zijn INNOVATIEF

De naam InnovaN zegt het al: wij streven er in alles naar innovatief te zijn. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën, verbeterde technieken en grensverleggende oplossingen. Dit resulteert in verkoopwagens die vanwege hun exclusiviteit net iets meer hebben dan vergelijkbare wagens, waardoor u enerzijds uniek bent en anderzijds in positieve zin opvalt!

 

Wij zijn PROFESSIONEEL

Of u bij ons komt voor een maatwerk verkoopwagen, een occasion of voor de huur van een verkoopwagen, u kunt altijd rekenen op een vakkundig advies. Met ons gekwalificeerd en gecertificeerd team zijn wij in staat om onze klanten een totaaloplossing aan te bieden, die u zal verrassen en u een geruststellend gevoel zal geven. Wij regelen daarbij alles voor u op een professionele wijze.

 

Wij zijn BETROUWBAAR

InnovaN Trailers is een bedrijf waarop u kunt rekenen. In de uitvoering van de aan ons toevertrouwde orders komen wij onze afspraken na. Mocht het onverhoopt anders lopen, dan wordt u door ons daarover tijdig geïnformeerd en wordt met u naar een oplossing gezocht.

 

Wij staan voor DUURZAAMHEID

InnovaN Trailers is zich bewust van haar rol een bijdrage te leveren aan een ontwikkeling, die aansluit bij de behoeften van het heden, zonder daarbij het doen realiseren van behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen. Wij willen ons daarbij richten op de mens, de winst en op de aarde (people , profit, planet). Wij erkennen hiermee, dat wij via onze bedrijfsvoering het milieu zo min mogelijk wensen te belasten.


Maak kennis met

ONS TEAM

Dennis

Tekenaar

Remco

Werkplaatsmedewerker

Michel

Werkplaatsmedewerker

Dick

Werkplaatsmedewerker

Marten

Werkplaatsmedewerker

Albert

Werkplaatsmedewerker

Jan

Werkplaatsmedewerker

Babette

Receptioniste/verhuur

Gert

Werkplaatsmedewerker

Marco

Accountmanager

Eric

Algemeen directeur

Caroline

Administratie

Hans

Werkvoorbereider

Marco

Werkplaatsmedewerker

Aalt

Chef werkplaats & Inkoper

Kosanne

Bedrijfsassistent

Thomas

Werkplaatsmedewerker

Tonnie

Werkplaatsmedewerker

Nando

Werkplaatsmedewerker

Friso

Werkplaatsmedewerker

Dik

Werkplaatsmedewerker

Lucas

Werkplaatsmedewerker

Neel

Schoonmaak

Thom

Werkplaatsmedewerker

René

Chef service & onderhoud

Speciaal voor u verkoopwagens

op maat!

Een verkoopwagen kopen is niet iets dat je dagelijks doet. Dat beseffen wij en daarom kunt u bij ons vanaf het begin rekenen op een goede begeleiding en een professioneel advies. Wij gaan graag met u om de tafel zitten en denken met u mee. Door onze ruime kennis en ervaring kunnen wij u voorzien van een passend advies. Ons enthousiaste en gecertificeerde team staat voor u klaar om uw verkoopwagen geheel naar uw wens te produceren.

Ons doel is een verkoopwagen af te leveren die uw bedrijf weer 'in de spotlights' zet en uw omzet een boost geeft!

Meer informatie

Bekijk de mogelijkheden met

ONZE STANDAARD VERKOOPWAGENS!

Naast het produceren van maatwerk verkoopwagens kunt u bij InnovaN Trailers ook terecht voor standaard wagens. Ons assortiment bestaat uit de volgende wagens:

  • InnovaN Basic
  • InnovaN Hefdakwagen
  • InnovaN Markttopper

De voordelen van uw keuze voor onze standaardwagens op een rij:

  • Kortere levertijden
  • Doordachte oplossingen voor de ambulante handel
  • Vele mogelijkheden en opties die zorgen voor een uniek eindresultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige afwerking
  • Gunstige prijzen

Uiteraard kunt u ook bij onze standaard wagens rekenen op een goede begeleiding en professioneel advies. Laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden van onze standaard wagens!

 

Bekijk de mogelijkheden

Snel een verkoopwagen nodig?

HUUR EEN WAGEN!

Wilt u gaan starten in de ambulante handel? Gaat u uw winkel verbouwen of wilt u uw producten verkopen tijden een evenement? Voor deze en andere situaties heeft InnovaN Trailers dé oplossing. Huur één van onze moderne en eigentijdse verkoopwagens en profiteer van onze goede service! Onze verkoopwagens zijn beschikbaar voor zowel lange als kortere periodes. Met ons ruime assortiment van ca. 30 wagens is er volop keuze in wagens die voldoen aan uw wensen.

Bekijk onze wagens

Houd uw wagen veilig. Wij verrichten ook

ONDERHOUD AAN UW VERKOOPWAGEN!

Regelmatig onderhoud aan uw verkoopwagen verlengt de levensduur ervan en verhoogt de veiligheid. Daardoor is de verkoopwagen meer bedrijfszeker en zult u deze met meer plezier gebruiken. Onze gekwalificeerde monteurs controleren o.a. de remmen, verlichting, elektra en apparatuur en sporen bovendien eventuele gebreken op. Schrijf u in voor ons onderhoudsprogramma en wij herinneren u jaarlijks aan uw onderhoudsbeurt. Bij InnovaN Trailers is uw wagen in goede handen!

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte van ons

LAATSTE NIEUWS!

Nederland is weer een mooie snoepwagen rijker!

Op 4 mei jl nam een trotse Peter van Manen zijn nieuwe snoepwagen in ontvangst. Een zeer functionele wagen die in een minuut of 10 operationeel is. Met […]

Lees meer

Een nieuwe ‘rijdende kwalitaria’ voor ’t Frietkarreke!

T Frietkarreke bakt de lekkerste verse frieten, en vanaf nu in de door ons geleverde nieuwe snackwagen! Met dit mooie weer kan deze strakke wagen stralen op alle evenementen […]

Lees meer

Nieuwe verkoopwagen voor Yves Vanneste!

Met deze kou is een bakje snert een welkome verwarming. In de nieuwe verkoopwagen van Yves Vanneste heeft ons team daarom drie Boretti gaspitten geplaatst zodat de soep […]

Lees meer

Onze mooie

KLANTREACTIES!

Wij zijn trots op

ONZE CERTIFICATEN!