Over ons - InnovaN Trailers

Over InnovaN Trailers

Onze drive is uw verkoopwagen. Nieuw of gebruikt, voor verhuur of service & onderhoud, wij zetten ons in om u te helpen mooie resultaten te halen op de markt of bij een evenement.
Dat doen wij vanuit onze nieuwe productielocatie aan de A12 in Ede. Met enthousiaste en bekwame medewerkers die een uitdaging niet uit de weg gaan.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij toonaangevend geworden in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige op maat gemaakte verkoopwagens. Hieronder volgt een kleine filmimpressie van ons bedrijf.

Missie

Wij streven naar tevreden klanten welke een totaaloplossing bij ons hebben afgenomen voor de verkoop of promotie van hun producten. Wij geloven erin dat wij dit kunnen bereiken door een flexibele organisatie te zijn, die duurzaamheid hoge prioriteit geeft en die continue zal werken aan de beste en kwalitatief optimale oplossing voor de klant.

Kernwaarden

InnovaN Trailers werkt op basis van 5 kernwaarden, waarop u ons kunt aanspreken:

Wij zijn KLANTGERICHT

Onze passie is om een verkoopwagens te ontwerpen, te produceren en te leveren die werkelijk van toegevoegde waarde voor onze klanten zijn en waarvan deze echt enthousiast worden. U wordt bij ons gastvrij ontvangen, wij hebben tijd voor u en denken met u mee in de ontwerpfase van een nieuwe verkoopwagen. Geen uitdaging is daarin te groot. Ook tijdens de productiefase staat u als klant centraal, wij maken immers uw droom werkelijkheid!

Wij zijn INNOVATIEF

De naam InnovaN zegt het al: wij streven er in alles naar innovatief te zijn. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën, verbeterde technieken en grensverleggende oplossingen. Dit resulteert in verkoopwagens die vanwege hun exclusiviteit net iets meer hebben dan vergelijkbare wagens, waardoor u enerzijds uniek bent en anderzijds in positieve zin opvalt!

Wij zijn PROFESSIONEEL

Of u bij ons komt voor een maatwerk verkoopwagen, een occasion of voor de huur van een verkoopwagen, u kunt altijd rekenen op een vakkundig advies. Met ons gekwalificeerd en gecertificeerd team zijn wij in staat om onze klanten een totaaloplossing aan te bieden, die u zal verrassen en u een geruststellend gevoel zal geven. Wij regelen daarbij alles voor u op een professionele wijze.

Wij zijn BETROUWBAAR

InnovaN Trailers is een bedrijf waarop u kunt rekenen. In de uitvoering van de aan ons toevertrouwde orders komen wij onze afspraken na. Mocht het onverhoopt anders lopen, dan wordt u door ons daarover tijdig geïnformeerd en wordt met u naar een oplossing gezocht.

Wij staan voor DUURZAAMHEID

InnovaN Trailers is zich bewust van haar rol een bijdrage te leveren aan een ontwikkeling, die aansluit bij de behoeften van het heden, zonder daarbij het doen realiseren van behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen. Wij willen ons daarbij richten op de mens, de winst en op de aarde (people , profit, planet). Wij erkennen hiermee, dat wij via onze bedrijfsvoering het milieu zo min mogelijk wensen te belasten. Kijk hier wat wij daaraan doen.


Maak kennis met ons team

Speciaal voor u verkoopwagens

OP MAAT!

Een verkoopwagen kopen is niet iets dat je dagelijks doet. Dat beseffen wij en daarom kunt u bij ons vanaf het begin rekenen op een goede begeleiding en een professioneel advies. Wij gaan graag met u om de tafel zitten en denken met u mee. Door onze ruime kennis en ervaring kunnen wij u voorzien van een passend advies. Ons enthousiaste en gecertificeerde team staat voor u klaar om uw verkoopwagen geheel naar uw wens te produceren.

Ons doel is een verkoopwagen af te leveren die uw bedrijf weer ‘in de spotlights’ zet en uw omzet een boost geeft!

Meer informatie

Bekijk de mogelijkheden met

ONZE STANDAARD VERKOOPWAGENS!

Naast het produceren van maatwerk verkoopwagens kunt u bij InnovaN Trailers ook terecht voor standaard wagens. Ons assortiment bestaat uit de volgende wagens:

  • InnovaN zelfrijdende snackwagen
  • InnovaN Markttopper
  • InnovaN Basic
  • InnovaN Comfort
  • InnovaN Compact

De voordelen van uw keuze voor onze standaardwagens op een rij:

  • Kortere levertijden (snackwagen vanaf sept 2019!)
  • Doordachte oplossingen voor de ambulante handel
  • Vele mogelijkheden en opties die zorgen voor een uniek eindresultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige afwerking
  • Gunstige prijzen

Uiteraard kunt u ook bij onze standaard wagens rekenen op een goede begeleiding en professioneel advies. Laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden van onze standaard wagens!

Bekijk de mogelijkheden

Snel een verkoopwagen nodig?

HUUR EEN WAGEN!

Wilt u gaan starten in de ambulante handel? Gaat u uw winkel verbouwen of wilt u uw producten verkopen tijden een evenement? Voor deze en andere situaties heeft InnovaN Trailers dé oplossing. Huur één van onze moderne en eigentijdse verkoopwagens en profiteer van onze goede service! Onze verkoopwagens zijn beschikbaar voor zowel lange als kortere periodes. Met ons ruime assortiment van ca. 30 wagens is er volop keuze in wagens die voldoen aan uw wensen.

Bekijk onze wagens

Houd uw wagen veilig. Wij verrichten ook

ONDERHOUD AAN UW VERKOOPWAGEN!

Regelmatig onderhoud aan uw verkoopwagen verlengt de levensduur ervan en verhoogt de veiligheid. Daardoor is de verkoopwagen meer bedrijfszeker en zult u deze met meer plezier gebruiken. Onze gekwalificeerde monteurs controleren o.a. de remmen, verlichting, elektra en apparatuur en sporen bovendien eventuele gebreken op. Schrijf u in voor ons onderhoudsprogramma en wij herinneren u jaarlijks aan uw onderhoudsbeurt. Bij InnovaN Trailers is uw wagen in goede handen!

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte van ons

LAATSTE NIEUWS!

Frietje on Tour de Holland

Weer een hippe zelfrijdende frietwagen de markt op! Het Frietje on tour team bakt de heerlijkste frieten in hun nieuwe wagen. Wij wensen jullie veel plezier met het […]

Lees meer

Duurzame verkoopwagen!

Een dikke promotiewagen is onze fabriek uitgerold. Voor alle mensen die nieuwsgierig zijn naar het duurzaam bouwen of verbouwen van uw eigen huis is dit een perfecte presentatiewagen. […]

Lees meer

Unieke markttopper!

Een tijdje geleden mochten wij weer een prachtige én unieke markttopper afleveren aan de familie de Graaf. Wij wensen als Innovan veel plezier met de markttopper.

Lees meer

Onze mooie

KLANTREACTIES!

Wij zijn trots op

ONZE CERTIFICATEN!