Met een unieke snackwagen van InnovaN Trailers steelt u geheid de show

Snackwagen

Zoekt u een snackwagen? Bijvoorbeeld om uit te proberen of uw keuken aanslaat voordat u een restaurant wilt beginnen? Dan kunt u bij InnovaN Trailers terecht voor de aanschaf of het huren van een snackwagen. Met een unieke snackwagen van InnovaN Trailers steelt u geheid de show en geeft u tegelijkertijd uw omzet een boost. U kunt bij ons terecht voor een snackwagen op maat of een van onze standaard verkoopwagens. Ook beschikken wij over diverse occasions. Elke variant heeft zijn voor- en nadelen. Benieuwd welke? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk onze voorbeelden

Losse producten

Misschien heeft u al een snackwagen en bent u enkel op zoek naar een specifiek product. Voorbeelden van producten zijn een uitdraaislinger, -steun (met of zonder kantelvoet), een portierkruk, een beachflag(steun), diverse sloten, een tourniquet of een neuswiel. Indien het product van uw keuze niet op de website staat, kunt u deze via het contactformulier bij ons bestellen.

Onze producten

Een greep uit onze projecten

Voorbeelden van snackwagens

Op onze projectenpagina ziet u verschillende voorbeelden van snackwagens die wij voor uiteenlopende klanten hebben gerealiseerd. Wij leveren verkoopwagens aan klanten die vis, kaas, snacks, brood, groente & fruit, kip & vlees, noten, kleding, snoep of iets anders te koop aanbieden in hun verkoopwagens. Afhankelijk van hun wensen, adviseren wij hen met onze jarenlange ervaring en kunnen wij hen precies de verkoopwagen aanbieden waarnaar zij op zoek zijn. Voorbeelden van recente verkoopwagens:

Alle projecten

Verkoopwagen snacks

't Frietkarretje

voor deze klant realiseerden wij een snackwagen met een extra hoge opbouw en een grote verkoopluifel. Gezien de klant verse frites bereid, hebben wij een Hewigo 4 pans oven met een afzuiger naar het dak geinstalleerd. De grote verkoop-counter met verlichte koof erboven, zorgt voor een rijdende kwalitaria die opvalt.

Bekijk dit project

Verkoopwagen kaas

Kaasmuisje Tim

Een waar familiebedrijf! Tim gaat verder waar zijn grootouders ooit zijn begonnen met hun Antwerps kaaskraampje met behulp van een luxe verkoopwagen van InnovaN Trailers. De uitschuifbare koelvitrines bieden veel ruimte voor de presentatie van zijn kaasschotels en kaasplanken met zijn diverse kazen. Deze verkoopwagen is uitgerust met een volgnummertjsysteem zodat de klanten eerlijk om de beurt bediend worden.

Bekijk dit project

Blijf op de hoogte van ons

LAATSTE NIEUWS!

Nice to MEAT you

“Nice to meat you”  staat er op de hagelnieuwe verkoopwagen van marktslager The Butchers uit Harderwijk. Dat zullen de klanten zeker ook zeggen als ze deze mooie en […]

Lees meer

Een nieuwe wagen voor Het Warme Notengilde

Het Warme Notengilde, een bekend fenomeen op de Amsterdamse Ten Katemarkt ! Ron Ruijgrok staat daar al sinds 1979 met verse gebrande noten. Op 29 oktober 2018 ontving […]

Lees meer

Een snoepwinkel met verse vis!

“Een snoepwinkel met verse vis, de lekkerste vis haal je bij vishandel Baarssen, wat een kwaliteit en klantvriendelijkheid” Zomaar een greep uit de klantenreacties die op Facebook te […]

Lees meer

Onze mooie

KLANTREACTIES!

Wij zijn trots op

ONZE CERTIFICATEN!